Ruil- en/of retourneervoorwaarden

Procedure:
Wanneer je een order bij ons plaats word er automatisch een account aangemaakt. Je eerste wachtwoord word per email opgestuurd. Ken/Heb je deze niet meer, dan kun je deze via wachtwoord vergeten resetten.

1. Via je online account (>Dashboard > Bestellingen) kun je, je retour aanmelden. Wil je een andere maat, dan is het sneller om daarvoor een nieuwe bestelling te plaatsen. Je hebt het dan meteen de volgende werkdag in huis.
2. Vervolgens krijg je een retour* label per email opgestuurd.(Let wel deze kan naar de spam gaan)
3. Print de label uit. Plak vervolgens de label op het pakket.(zonder de label kan de retour niet verwerkt worden)
4. Geeft het pakket bij de postNL af binnen 14 dagen nadat je het hebt ontvangen.
5. Bewaar je verzendbewijs tot je retour is verwerkt.

*Retourneren met onze retourlabel kost €7,95 bij de postkantoor is het meestal meer. Retourneren vanuit België kost €13.
Deze label kun je dan thuis uitprinten.

Als je na ontvangst van de bestelling niet tevreden bent, stelt FASHIONERA ONLINE BOUTIQUE je in de gelegenheid om de maat van het gekochte artikel te ruilen of te retourneren, mits het artikel ongebruikt en niet beschadigd is.

Overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heb je het recht je bestelling of een deel daarvan binnen een periode van 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde artikelen zijn afgeleverd. Indien je na afloop van deze termijn de geleverde artikelen niet aan FASHIONERA ONLINE BOUTIQUE heb teruggezonden, is de koop een feit. Je bent gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 dagen na aflevering de retour online te melden via je Fashionera.nl account. Indien wij geen melding vooraf hebben ontvangen omtrent de retour van je bestelling, kunnen wij jammer genoeg niet overgaan tot het behandelen van jou retour. 

Terugzending van een artikel dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuw staat verkerend. Indien de artikel blijkt gebruikt te zijn, bezwaard of op enige wijze beschadigd te zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen mogen zijn en dat etiketten of prijskaartjes en verpakking niet zijn verwijderd. FASHIONERA ONLINE BOUTIQUE mag het ruilen van gebruikte of beschadigde artikelen weigeren (mits het niet om een defect gaat). Sale producten kunnen terug gestuurd worden, maar helaas geen geld terug. Wel krijgt je een tegoed bon voor d.m.v. een kortingscode. Kleding mag ook niet gevlekt zijn met makeup, deze worden op kosten van de klant terug gestuurd. Retourneren buiten de wettelijke periode van 14 dagen mag bij ons ook, je krijgt een tegoedbon voor het bedrag dat vrij te besteden is op onze website.

Met inachtneming van hetgeen hierboven is bepaald, draagt FASHIONERA ONLINE BOUTIQUE er zorg voor dat binnen 3 tot 7 werkdagen na goede ontvangst van de retourzending in onze magazijn, het volledige aankoopbedrag inclusief de gemaakte verzendkosten en exclusief de retour kosten aan jou wordt terugbetaald of omgeruild. Het terugzenden van de geleverde artikelen zijn geheel voor rekening en risico van de klant.Je ontvangt van ons een retourlink deze kan je zelf uitprinten. Retourneren via retourlink kost €7,95. Retourneren vanuit België kost €13.
Het bedrag van het/de artikel(en) dat je terug heb verzonden wordt terugbetaald door middel van dezelfde betalingswijze als die je bij de aankoop heb gebruikt.

U mag ons altijd contacten omtrent uw retour. Dit kan ook via whatsapp.

De artikelen mogen ook voor een andere model worden geruild. Dit kan je ook via je online account op fashionera.nl aangegeven worden.Retourkosten: €7.95 via een retourlink.
Retourneren vanuit België kost €13.